13 Temmuz 2014 Pazar

GUL TATLISI

GUL    TATLISI.

MALZEME;
100 GR  tereyag
1 su bardagi yogurt
yarim su bardagi sivi yag
1 su bardagi irmik
3 su bardagi un 
yarim paket vanilya -yarim paket kabartma tozu.
1 yumurta sarisi ustune aki icine

HAZIRLANISI.
Hamur kulak memesi gibi hazirlanacak.6 tane cay bardaginin agziyla   yuvarlak yapilp  bir yuvarlagin dibine obur yuvarlak gelicek sekilde 6   tane olucak  icine az ceviz rendeside koyabilirsiniz,arzuya gore.Sigara boregi gibi  altan yuvarlayip ikiye kesilince gul sekli ortaya cikiyor.

SERBETI.
3 bardak seker
3,5 bardak su.
Kaynatiniz.Tali firindn cikinca 5 dak bekletiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder