4 Ocak 2014 Cumartesi

MILFOY HAMURLU TAVUK SARMASI

MILFOY HAMURLU TAVUK SARMASI

Malzemeler
10 adet tavuk baget
10 adet milfoy hamuru
tuz
karabiber
pul biber
1 yumurtanin sarisi
1kahvekasigisusam ve corek otu
aluminyum folye(10 kucuk parca)
Hazirlanisi
Bir tencerede tavuklari haslayin.Haslanan tavuklarin ust derilerini soyun.
Karabiber,pul biber,ve tuzu karistirip tavuklarin her tarafina surun.
Her bir tavuk bacagini milfoy hamuruna sarin,ayak kismina aluminyum folya sarinve tepsiye dizin.Uzerlerine yumurtanin sarisini surup susam ve corek otu serpin.
Onceden isitilmis firinda 200 derecede uzerleri kizarincaya  kadar pisirin.
AFIYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder