6 Şubat 2014 Perşembe

DEEP'LER

DEEP'LER

Deep Karnibahar
Karnibahari hasla,catal ile ez.Suzulmus yogurt,1 avuc  rende ceviz,sarimsak,tuz,kirmizi biber karistir.Servis tabagina bosalt,anosonlu gevrek ve cavdar ekmek ile servis yap.
Deep Tonbalik
Tonbalik alinir,suyu suzulur,catalla ezilir.Icine ince dogranmis taze sogan,dereotu,tuz,pul kirmizi biber,kereviz sapi dogranir.Mayonez ile karistir.Bunu her turlu ekmek ile servis yapabilirsiniz.
Deep Kuskonmaz
Yogurt al suyunu suz.Hazir kuskonmaz corbasini toz halinde ona yedir.Biraz sarimsak ez.Ikram et.
Deep Muhammara
Bayat ekmek ici  islanir.Ceviz rendelenir.Ekmek ile karisir.Sarimsak ilave edilir.Karabiber,kirmizi biber,kimyon,domates salca,biber salca,tuz,beyaz peynir(150 gr)zeytinyag,maydonoz ilave edilir.Servis yapilir.
Deep EnginarKonserve enginar,rende sogan,ve az salat ile piser.Catalla ezilir.Az besamel sos yapilir.(suluca)
rende kasar konur.1 yumurta karisir.Enginar ile karisir.Sicak olarak servis yapilir.
Deep Kereviz
Mayonez sarimsak ile karisir.Cig olarak rendelenen kereviz ile karisip servis yapilir.
Deep Pirasa
Pirasa haslanir,iyice ezilir.Sarimsak mayonez ile karisir.Ikram edilir.











































ekmek ici islanir.Ceviz dovulur.Ekmek ile karistirilir.Sarimsak ilave edilir.Karabiber,kirmizibi

ber,kimyon,domates salca,biber salca,tuz,beyaz peynir(150 gr)zeytinyag,maydonoz ilave edilir.Servisapilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder