10 Şubat 2014 Pazartesi

PUDDINGLER

PUDDINGLER

DIBLOMAT PUDINGI
1,5 kg sut
4 kasik seker
Ayri bir yerde cirpilmis 4 yumurta sarisi sutun  icine atilir,cok hafif ateste isinir.
Kaynamasi;1/2 paket limon jolesi katilir.jole eritilir.Atesten indirilir.4 yumurta aki kar oluncaya kadar cirpilir.2 poset kremsanti  hazirlanir.Hepsi sutun icine konur.3 kasik limon rende konur.Bir avuc dolusuda meyve sekerlemesi konur.Karistirilir ve bardaklara konur.Ustu  cikolata  rende ile suslenir.

BUARES
7 yumurta sarisi 8 corba kasigi sekeri mikserle carpiniz.
1/2 sut ilave ediniz
2 kasik nescafe ilave ediniz.
Bu karisimi ateste isitin.Sonra 3 yaprak jelatin ilave et,iyice eritin.Devamli karistirin.Altini kapatin.300 gr kremsanti,az konyak ilave et.mikserle karistir.Bardaklara esit olarak dagit.Servisten once kremsanti ile ustunu susle ve yanina 1 kedi dili koy.
AFIYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder